• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічна рада на тему: "Набуття сенсорно-пізнавальної компетенції дітей раннього віку та молодших школярів засобами умовносимволічних зображень моделювання і технологій розвиваючих ігор (З. Дьєнеша, Д. Кюїзенера).

Педагогічна рада на тему: "Набуття сенсорно-пізнавальної компетенції дітей раннього віку та молодших школярів засобами умовносимволічних зображень моделювання і технологій розвиваючих ігор (З. Дьєнеша, Д. Кюїзенера).

2019-12-18

/Files/images/79764086_213276166342412_1236732212225769472_o.jpg

Сьогодні в НВК відбулась педагогічна рада на тему: "Набуття сенсорно-пізнавальної компетенції дітей раннього віку та молодших школярів засобами умовносимволічних зображень моделювання і технологій розвиваючих ігор (З. Дьєнеша, Д. Кюїзенера).

Вихователь-методист Андрушко М.Д.ознайомила педагогів із інноваційними технологіями та альбомами для їх використання.

Вихователь Гутей М.І. розповіла з власного досвіду, які використовує технології на занятті з математики.
А також вчитель Дмитренко Х.В. розповіла, як використовує сучасні технології на уроках інформатики в 4 класі, а Гаранович Б.С. ознайомила педагогів з американською методикою "STEM"- освітою, яку застосовує на уроках англійської мови.
На завершення педагогічної ради відбувся аукціон дидактичних ігор логіко-математичного спрямування. Педагоги, щоб викупити гру робили ставки- декламування віршів, знання малих фольклорних жанрів, загадок з логічним підґрунтям, саме знання допомогли придбати ту чи іншу гру.
На педраді панувала творча атмосфера, педагоги були активні та емоційні.
Кiлькiсть переглядiв: 61

Коментарi