• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Виставка новорічних поробок «Новорічна майстерня»

Виставка новорічних поробок «Новорічна майстерня»

2019-12-20

/Files/images/81272097_213653222971373_5177564035737976832_o.jpg


З кожним днем все ближче і ближче наближається до нас Новий рік. Це чарівне свято, яке з нетерпінням чекають діти - пора подарунків, веселощів і здійснення чарівних бажань, а ще – свято добра, родинного затишку. Підготовка до цього свята в дитячому садочку йде в самому розпалі. Вже давно прикрашені групи , музичний зал та інші приміщення дитячого садка.
У НВК вперше проходить виставка новорічних поробок «Новорічна майстерня» , на якій у всій зимовій красі представлено розмаїття новорічних прикрас та композицій. Вироби для виставки готували батьки разом зі своїми малюками, втілюючи свої задуми у новорічних композиціях. Кожна робота неповторна та особлива, адже автор завжди залишає в ній частинку своєї душі, свою мрію, своє бачення новорічної казки. Всі, хто завітав на виставку були вражені творчістю,фантазією, різноманіттям матеріалів, з яких були виготовлені новорічні прикраси.
Які тільки чудеса вміють створювати батьки! І ялинкові іграшки, і веселі сніговики, і різдвяні віночки, і хатинки, і навіть символи року... Всього не перелічити!
Батьки вихованців приємно вразили нас творчим підходом до справи. Оригінальне використання нетрадиційних матеріалів та технік сприяло створенню справжніх шедеврів, які принесли гарний настрій не лише малюкам, а й дорослим. Новорічні прикраси та композиції відображають оригінальність задумки, фантазію, старанність наших батьків і їх діток та підкреслюють своїм зовнішнім виглядом щирість, життєрадісність й доброту дошкільнят. А ще ми радіємо тому, що члени родин вихованців мали можливість зайнятися цікавою справою разом зі своїми дітьми, спільно попрацювати, а це для них найдорожчий новорічний подарунок.
Але головне, що вся ця пишність, що переносить нас в чудову новорічну казку, виконана руками вихованців та їх батьків.
Адміністрація та колектив НВК висловлює подяку батькам за розуміння та активну участь у виставці новорічних поробок.
Наша виставка зігріта теплотою дитячих рук, адже малята так полюбляють зимові свята.

Кiлькiсть переглядiв: 336

Коментарi